Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Homeopatische middelen

Ieder mens is uniek en heeft een persoonlijk homeopathisch middel nodig.


Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van homeopathische middelen. Deze hebben een natuurlijke basis. Ze worden vervaardigd uit plantaardige of dierlijke materialen en mineralen.

Voordat een homeopathisch middel gemaakt kan worden is het nodig om de grondstof eerst oplosbaar te maken. Vervolgens wordt de oplossing afwisselend verdund en geschud. Na elke herhaling van dit proces wordt de potentie hoger en werkt het middel krachtiger en langer door. Uiteindelijk verdwijnt de oorspronkelijke stof uit de oplossing maar de geneeskrachtige werking ervan blijft behouden.

Als een stof bij gezonde personen bepaalde ziektesymptomen kan opwekken, kan dezelfde stof, volgens het principe van de klassieke homeopathie, bij zieke mensen soortgelijke symptomen juist genezen.

Alle symptomen en karakteristieken die tijdens het consult naar voren komen, worden genoteerd en zorgvuldig met verschillende homeopathische middelbeelden vergeleken. Het homeopathische middel dat het meest overeenkomt met het totaalbeeld wordt geadviseerd.

Een goed passend homeopathisch middel kan een langdurige en diepe positieve verandering teweegbrengen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren