Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Werkwijze

Bij de homeopathische behandeling sta jij als mens centraal en niet alleen je klachten.

Tijdens het eerste consult wil ik je graag goed leren kennen. In een vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer wordt niet alleen je klacht, maar je hele gezondheid en persoonlijkheid besproken. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen. Een eerste afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur. 

Ik zoek vervolgens naar een homeopathisch middel dat zo goed mogelijk bij jou en je klachten past en dat je zelfherstellend vermogen zo optimaal mogelijk kan stimuleren. Na afloop van het eerste consult maak ik een uitgebreide analyse en geef ik je een verantwoord advies voor een homeopathisch middel.

Een goed passend homeopathisch middel kan een langdurige en diepe positieve verandering teweegbrengen. Het helpt je als het ware om zelf over je klachten heen te komen of deze, voor zover mogelijk, te verminderen. Het brengt het lichaam weer in balans.  

Tijdens een vervolgconsult bespreken we hoe het met je gaat en bekijken we of er, volgens de principes van de klassieke homeopathie, een herstelproces op gang gekomen is. Alle veranderingen en ontwikkelingen worden hierbij op een rijtje gezet.

Er kan geadviseerd worden om de inname van hetzelfde homeopathische middel nog een keer te herhalen, of om een ander middel in te nemen. Ook kan het nodig zijn om te wachten omdat het herstelproces nog gaande is.

De duur van de behandeling is van veel factoren afhankelijk. Hierbij spelen je algemene gezondheid, de ernst en de duur van je klachten een rol. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren