Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Werkwijze

Bij de homeopathische behandeling sta jij als mens centraal en niet alleen je klachten.

Tijdens het eerste consult wil ik je graag leren kennen. In een vertrouwelijke en gemoedelijke sfeer wordt niet alleen je klacht, maar je algehele gezondheid en persoonlijkheid besproken. Hiervoor wordt ruim de tijd genomen. Een eerste afspraak duurt gemiddeld anderhalf uur. 

Na afloop analyseer ik alle relevante gegevens en kom ik tot een verantwoord advies voor een passend homeopathisch middel. Je krijgt het middel niet meteen mee, het wordt met een gebruiksaanwijzing naar je opgestuurd. 

Een week of zes na inname van het middel volgt een nieuwe afspraak om te bespreken hoe het met je gaat. Bij acute klachten kan het nodig zijn om de situatie tussentijds of eerder te beoordelen. 

Tijdens een vervolgconsult gaan we na of er, volgens de principes van de klassieke homeopathie, een herstelproces op gang gekomen is. Alle veranderingen en ontwikkelingen worden op een rijtje gezet.

Je kunt het advies krijgen om de inname van hetzelfde homeopathische middel nog een keer te herhalen, of om een ander middel in te nemen. Ook kan het nodig zijn om te wachten omdat het middel nog niet is uitgewerkt.

De duur van de behandeling is van veel factoren afhankelijk. Hierbij spelen de algemene gezondheid, de aard, de ernst en de duur van de klachten een rol. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren