Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Werkwijze

Tijdens de behandeling staat niet alleen je hoofdklacht, maar je algehele functioneren centraal.


Tijdens het eerste consult wordt een uitgebreide anamnese afgenomen om een zo goed mogelijk totaalbeeld te kunnen vormen van je gezondheid en persoonlijkheid. 

Alle relevante gegevens worden vervolgens geanalyseerd om tot een verantwoord advies voor een passend homeopathisch middel te komen. 

Zes weken na inname van het middel volgt een nieuwe afspraak om de effecten ervan te bespreken. 

Bij acute klachten kan het nodig zijn om de situatie tussentijds of eerder te beoordelen. 

Tijdens een vervolgconsult wordt nagegaan of er, volgens de principes van de klassieke homeopathie, een genezingsproces op gang is gekomen. Alle veranderingen en ontwikkelingen worden hierbij op een rijtje gezet.

Er kan geadviseerd worden om de inname van hetzelfde homeopathische middel nog een keer te herhalen, of om een ander middel in te nemen. Ook kan het nodig zijn om te wachten omdat het middel nog niet uitgewerkt is.

De duur van de behandeling is van veel factoren afhankelijk. Hierbij spelen de algemene gezondheid, de ernst en de duur van de klachten een rol. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren