Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Praktijkinfo

In de praktijk wordt pas een homeopathische behandeling opgestart na het ondertekenen van een behandelovereenkomst. Bij kinderen onder de 16 jaar is toestemming van beide ouders vereist. 

Er wordt, volgens de privacywet AVG, zorgvuldig omgegaan met persoonlijke en medische gegevens.

Indien je klachten hebt over de homeopathische behandeling, vraag ik je deze allereerst met mij te bespreken. Komen wij er samen niet uit, dan kun je contact opnemen met beroepsvereniging VNT. Op de websites van VNT, SCAG en TCZ vind je meer informatie over het indienen van klachten (zie Links).

Als therapeut ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) lidnummer 16.013, met als koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) registratienummer 170629R, en onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door het TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg). Daarnaast ben ik aangesloten bij geschilleninstantie SCAG (Geschilleninstantie Complementaire en Alternatieve Zorg) (zie Links).

Bekijk hier de Disclaimer voor klassiekehomeopathie-gemert.nl klik hier

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren