Over José

"Als klassiek homeopaat help ik je graag een stap verder."

Ik ben geboren in 1969, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en er vereerd mee oma te mogen zijn. Opgegroeid op een boerderij heb ik me van jongsaf aan verbonden gevoeld met de natuur. Ik studeerde logopedie en specialiseerde me in het vakgebied gehoor. Eind jaren negentig kwam ik voor het eerst in aanraking met de natuurgeneeswijze homeopathie en de krachtige werking ervan. Het heeft me in de loop der tijd op veel fronten geholpen en gebracht waar ik nu ben. Sterker nog, het heeft mijn leven veranderd!

Enthousiast geworden door mijn eigen positieve ervaringen, een stukje leergierigheid en het graag iets voor anderen willen betekenen, besloot ik zelf een 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat te gaan volgen. Bekroond met een diploma, werk ik sinds 2013 met veel plezier in mijn eigen praktijk! 

Mijn kennis blijf ik uitbreiden door het volgen van allerlei bij- en nascholingen op homeopathisch, medisch en therapeutisch vlak. Daarnaast maak ik deel uit van een homeopathie werkgroep in Leuven en verdiep ik me in de miasma-leer. Dit heeft mij in de afgelopen jaren een gedegen basis voor klassiek homeopathisch behandelen gebracht. 

Wil jij ervaren wat ik als klassiek homeopaat voor jou of voor je kind kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag een stap verder!