Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over José

Als klassiek homeopaat help ik je graag een stap verder.

Het is voor mij een uitdaging om de mens achter de klacht te zien en met een passend homeopathisch middel weer vooruit te helpen in het leven. Ik blijf dit telkens weer ervaren als een boeiende zoektocht!

Ik ben geboren in 1969, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Oorspronkelijk afgestudeerd als logopedist specialiseerde ik me later in het audiciensvak. Opgegroeid op een boerderij heb ik me altijd al verbonden gevoeld met de natuur. Eind jaren negentig kwam ik voor het eerst in aanraking met de natuurgeneeswijze homeopathie en de krachtige werking ervan. 

Klassieke homeopathie heeft me in de loop van de jaren op veel fronten geholpen en gebracht waar ik nu ben. Enthousiast geworden door mijn eigen positieve ervaringen, een stukje leergierigheid en het graag iets voor anderen willen betekenen, ben ik in 2007 gestart met een 5-jarige opleiding tot klassiek homeopaat. Bekroond met een diploma, werk ik sinds 2013 met veel plezier in mijn eigen praktijk!

Mijn kennis blijf ik uitbreiden door het volgen van allerlei bij- en nascholingen op homeopathisch, medisch en therapeutisch vlak. Daarnaast maak ik deel uit van een homeopathie werkgroep in Leuven en verdiep ik mij in de Miasma-leer en Materia Medica. Dit heeft mij in de afgelopen jaren een gedegen basis voor klassiek homeopathisch behandelen gebracht. 

Wil jij ervaren wat ik als klassiek homeopaat voor jou of voor je kind kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik help je graag een stap verder!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren